Søk Menu

Bestetidareise.no er stedet for vær- og klimainformasjon for alle reisemål i verden. Vår misjon er enkel: vi ønsker at du som reisende raskt og enkelt finner klimadataene for din neste destinasjon. Og når du har funnet det perfekte reisemålet, hjelper vi deg gjerne videre med forslag til hvor du kan bestille ferien din direkte. Alt du trenger, på ett sted.

Vår historie

Historien om Bestetidareise.no er en av umiddelbar suksess og kontinuerlig vekst. Helt fra starten visste reisende fra alle hjørner å finne veien til vår nettside. Det som startet som en enkel løsning på et savn i det online klima-tilbudet, vokste raskt til å bli et kjent navn for mange. Våre besøkende verdsetter den omfattende klimainformasjonen og muligheten til å finne reisen sin direkte, alt på ett sted.

Gjennom årene har vi kontinuerlig oppdatert og forbedret Bestetidareise.no. Vi tror på å lytte til våre brukere og har alltid satt pris på deres tilbakemeldinger. Enten det dreier seg om forslag til nye funksjoner eller rapportering av uklarheter, tar vi hver kommentar på alvor. Dette har hjulpet oss med å skape en nettside som ikke bare er informativ, men også brukervennlig og relevant for moderne reisendes behov.

Våre samarbeid har også spilt en avgjørende rolle i vår suksesshistorie. Ved å slå oss sammen med noen av de største reiseorganisasjonene, kan vi tilby vårt publikum de aller beste reisetilbudene. Disse partnerskapene styrker vår posisjon som den ledende kilden for klimainformasjon og reisebestillinger.

Når vi ser tilbake på vår reise så langt, er vi stolte av hva vi har oppnådd. Men vi ser også spent frem til fremtiden, til nye muligheter og måter å betjene våre besøkende enda bedre på.

Møt teamet

Mark Kwebeman

Mark Kwebeman: Medgründer av Bestetidareise.no, full stack utvikler og en værentusiast fra ung alder. Flyttet fra Nederland til solfylte Costa del Sol i Spania. Takket være det gunstige klimaet har han her kunnet legge astmaplagene bak seg. Hans lidenskap for været og personlige erfaring med betydningen av et godt klima er drivkraften bak Bestetidareise.no.

Mark på LinkedIn / Instagram

Mandy van Elp

Mandy van Elp: Medgründer av Bestetidareise.no, entreprenør og ivrig reisende. Mandy besøker de vakreste stedene i verden, fra eksotiske strender til pulserende byer, og deler sine dype erfaringer og innsikter på vår blogg. Hennes kjærlighet for reiser, kombinert med hennes ekspertise i å opprettholde forhold med våre partnere, gjør henne til et essensielt og uunnværlig medlem av vårt dynamiske team.

Mandy på LinkedIn / Instagram

Hva gjør oss unike

Normalt vær: I motsetning til andre nettsider viser vi ikke bare værvarselet, men også hvordan været normalt sett er på en bestemt dag. Slik kan du med et øyeblikk se om været under din reise forventes å bli bedre eller verre enn normalt.

Ekte væropplevelser: Ved hver destinasjon tilbyr vi besøkende muligheten til å dele sine egne væropplevelser. Slik får du ikke bare innsikt i statistikken, men også lese de personlige væropplevelsene fra andre reisende. Dette gir et mer komplett bilde av hva du kan forvente.

Pålitelige værdata: Vi legger stor vekt på kvaliteten og påliteligheten til vår informasjon. Derfor henter vi våre klima- og værdata kun fra de mest pålitelige værtjenestene, som KNMI, Met Office, NOAA og MeteoGroup.

Fremtidsvisjon

Hos Bestetidareise.no står vi ikke stille. Vi fortsetter å innovere og utvikle nye værverktøy for å tjene deg som besøkende enda bedre. Følg med oss og oppdag hva vi har i vente!

Hvis du har spørsmål, ønsker å komme med forslag eller bare ønsker å komme i kontakt med oss, kan du nå oss på [email protected]. Vi hører gjerne fra deg!