De forente arabiske emirater
Beste tid å reise De forente arabiske emirater

Beste tid å reise De forente arabiske emirater

Den beste tiden å reise De forente arabiske emirater er van januar til juni og september til desember, med een behagelig til veldig varmt temperaturer og ingen til svært nedbør. Den høyeste gjennomsnittstemperaturen i De forente arabiske emirater er 40°C fra juli og den laveste er 24°C fra januar. Været og klimaet på De forente arabiske emirater er egnet for en solferier.

Det gjennomsnittlige klimatallet for De forente arabiske emirater er 9,0. Dette er basert på flere ulike faktorer, for eksempel gjennomsnittstemperaturer, sjansen for nedbør og andres erfaring med været.

De forente arabiske emirater har et ørkenklima. På dagtid er det varmt til veldig varmt, men det kan også bli kjølig på natten. Du kommer ikke til å oppleve nedbør her i nærmeste fremtid. Hvis du vil vite gjennomsnittstemperaturen i De forente arabiske emirater, eller når det regner eller snør mest, kan du raskt finne opplysningene nedenfor. Slik blir du godt forberedt foran din neste reise. Vår gjennomsnittlige månedlige klimastatistikk er basert på data fra de siste 30 årene.

Månedlig klima De forente arabiske emirater

Jan Feb Mars Apr Mai Juni Juli Aug Sep Okt Nov Des
24°C 25°C 28°C 32°C 37°C 39°C 40°C 40°C 38°C 35°C 30°C 25°C
1
mm
2
mm
3
mm
3
mm
0
mm
0
mm
0
mm
2
mm
0
mm
1
mm
1
mm
1
mm